Υποστήριξη Νηπιαγωγείου Ασπροπύργου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φετινή σχολική χρονιά στο νηπιαγωγείο Ασπροπύργου με μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη φαντασία και παιχνίδι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο “Οι Κάλτσες”. Οι ζωντανές περιγραφές των χαρακτήρων και οι συναρπαστικές ιστορίες του βιβλίου μάγεψαν τους μικρούς μας φίλους και τους παρέσυραν σε μια αξέχαστη περιπέτεια!

Με μεγάλη χαρά το Ίδρυμα Βασιλείου Τσίγκου χορήγησε 70 αντίτυπα του βιβλίου σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Είναι μια προσφορά που αντικατοπτρίζει την αφοσίωση του Ίδρυματός μας στην εκπαίδευση και την παιδική ανάπτυξη. Επιπλέον, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η υποστήριξή μας στο Ίδρυμα Βασιλείου Τσίγκου έχει ήδη θετικά αποτελέσματα, ειδικά όταν αφορά το πιο σημαντικό κοινό της πόλης, τα παιδιά!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το προσωπικό του νηπιαγωγείου για την υπέροχη φιλοξενία που μας προσέφερε, καθώς και για την εξαιρετική τους δουλειά και την πολύτιμη συνεισφορά τους!

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία αναμένουμε τις μελλοντικές συνεργασίες και τις επικείμενες δράσεις που θα ενισχύσουν την εκπαιδευτική μας κοινότητα. 

ΧΟΡΗΓΕΙΑ

Υποστήριξη Νηπιαγωγείου Ασπροπύργου